loading please wait..

 
 

A honlap tartalma a Dr. Knecht-Gothárd Kinga egyéni ügyvéd szellemi alkotása, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel.

 

A honlap eredeti tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme csak Dr. Knecht-Gothárd Kinga előzetes írásbeli engedélyével használható fel. Dr. Knecht-Gothárd Kinga engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el semmilyen adatbázisban.

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg, és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalma nem minősül jogi tanácsadásnak, közhiteles nyilvántartásnak, vagy közokiratnak, az azon található valamennyi információ kizárólag információs célokat szolgál. Felhasználásukból eredő károkért Dr. Knecht-Gothárd Kinga felelősséget nem vállal.

 

A honlap letöltéséből eredő bármilyen kár megtérítését Dr. Knecht-Gothárd Kinga kizárja. Az elektronikus formában küldött üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében Dr. Knecht-Gothárd Kinga minden kártérítési felelősséget kizár, arra tekintettel, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.

 

Amennyiben ön, az Iroda (e-mailen vagy egyéb módon történő) megkereséséről dönt, ne közöljön bizalmas információt addig, ameddig az ügyvéd nem dönt az ügyben történő képviseletről. Ellentétes előzetes megállapodás hiányában, az Irodához érkező kéretlen megkeresések vagy tájékoztatások nem lesznek bizalmasan kezelve.